Знаем, че трябва да се храним правилно и да ходим

...
 
Знаем, че трябва да се храним правилно и да ходим
Коментари Харесай

8 трика, за да изглеждате секси всеки ден

 

Знаем, че би трябвало да се храним вярно и да вървим постоянно на фитнес, само че се случва да нямаме задоволително време за себе си, а часът Х, когато би трябвало да бъдем неустоими и секси, е тъкмо зад ъгъла. Разкриваме няколко трика за придобиване на съвършено тяло за секунди.

 

Ето по какъв начин да изглеждате секси всеки ден

 

Изберете верния стайлинг

Правилната дължина и жанр на косата могат да ви създадат образно по-високи и по-тънки и да придадат на лицето ви мечтаната форма. Цялата загадка е в верните пропорции. Дребничките дами би трябвало да се въздържат от прекомерно дълга коса, а за тези, които имат цялостни бузи, е по-добре да избягвате стилизирането, когато размерът е съсредоточен пред главата, като по този метод рамкира лицето.

 

Купете си нов сутиен

Сигурно сте чували, че 80% от дамите носят сутиен, който не им стои добре.  Тъжно е да осъзнаем, само че всичко е обвързвано с условности и непрекъснатото ни неодобрение от себе си и нашата фигура. По принцип постоянно пробвайте бельото преди да го купите, тъй като размерът може да варира според от модела.

Изберете сутиен доста деликатно, като се ръководите от вашите параметри и данни в таблицата с размери. И запомнете: 75C не е същото като 80V, както обичат да настояват продавачите.

 

Усмихнете се по специфичен метод

Може би това е най-странният, само че в това време най-ефективният метод да извършите лицето по-фотогенично на фотоси. Следващият път, когато се усмихнете за следващото селфи, не забравяйте да опрете езика си в небцето (разбира се, неусетно от другите). За какво? Това ще ви помогне да очертаете образно скулите, да се отървете от втората брадичка и да извършите долната част на лицето по-тонизирана.

 

Изберете изрязани обувки

Обувките на висок ток вършат краката да наподобяват по-дълги и по-стройни, само че доста по-голям резултат може да се реализира с обувки с дълбока кройка, които леко разкриват пръстите ни пред очите на непознати. И с цел да поразите всички на място изцяло, изберете обувки с физически цвят – краката ви ще станат като тези на „ ангелите “ на Victoria’s Secret.

 

Пропуснете силови тренировки

Ако доста скоро ви следва значимо събитие и се потите във фитнеса, с цел да свалите няколко непотребни кг, значи не сте на прав път. Оказва се, че заради силовите тренировки мускулите ни могат краткотрайно да се подуят заради натрупването на млечна киселина в тях. Имайте поради, че разнообразни извършения за разпъване, изключително йога и пилатес, ще ви оказват помощ да елиминирате този резултат.

 

Купете положително оформящо облекло

Ще се изненадате, само че в действителност работи. Да направиш талия там, където не е била от няколко години? Няма проблем! Да стегнеш стомаха и премахнеш паласките? Няма нищо по-лесно! Може би и вие желаете стройни бедра за няколко секунди? Моля! Има какво да носите за съвсем всяка неидеална част от тялото. И не се срамувайте. Всички холивудски звезди носят това, а по какъв начин другояче можете да наподобяват ослепително в супер тесни рокли през цялата година и когато и да е на деня и нощта?

 

Спете в студена стая

Знаете ли, че студът усилва броя на изгорените калории? Веднъж на хладно, тялото стартира интензивно да изгаря мазнините, изразходвайки силата си за стопляне. Така че можете да комбинирате почивката с удоволствието – здравословен сън и намаляване. Що се отнася до незабавния резултат,  след като заспите на отворен прозорец, на идната заран ще се разсъните без отичане и следи от възглавницата, очите и мозъкът ви ще бъдат свежи, а тялото ви в добра форма.

 

Изберете тъмни дънки с висока талия

Тъмният цвят постоянно е другар на фигурата. Той е „ отслабващ “ и ловко прикрива минусите. А тъмните дънки съгласно нас несъмнено са най-хубавото откритие на човечеството (ако са и с висока талия, то двойно). Забележка: високият колан образно ще добави спомагателни сантиметри към дължината на краката.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР